Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z RODO. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

  1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
  2.  Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
  3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
  4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
  5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
  6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
  7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
  8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
  9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
  10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
Centrum Kształcenia Zawodowego Nr 1 w Warszawie dawniej Centrum Kształcenia Praktycznego

Kwalifikacyjne kursy zawodowe

Kwalifikacyjne kursy zawodowe

Informacja : Anna Okurowska (poniedziałek-piątek 7.30 -15.30)
Tel.:  22 619 00 38 wew. 22     E-mail: a.okurowska@ckzwaw.pl lub ckz.kkz@ckzwaw.pl

KWALIFIKACYJNE KURSY ZAWODOWE
ROZPOCZĘCIE W ROKU SZKOLNYM 2021/2022
w następujących zawodach :
Cukiernik [751201] w kwalifikacji SPC.01 Produkcja wyrobów cukierniczych – kurs rozpocznie się we wrześniu 2022r. – rekrutacja trwa!!!

Krawiec [753105] w kwalifikacji MOD.3 Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych – kurs rozpocznie się w styczniu 2022r. – rekrutacja zamknięta!!!

Stolarz [741103] w kwalifikacji DRM.04 Wywarzanie wyrobów z drewna i materiałów drewnopochodnych – kurs rozpocznie się w styczniu 2022r. – rekrutacja zamknięta!!!

Uwaga: Plany kkz zostaną zamieszczone na stronie internetowej dwa tygodnie przed rozpoczęciem zajęć.

Dokumenty do pobrania

Kwalifikacyjne kursy zawodowe realizowane w roku szkolnym 2021/2022
Uwaga!!! Plany mogą ulec zmianie

CUKIERNIK – SPC.01. Produkcja wyrobów cukierniczych.

ELEKTRYK – ELE.02. Montaż, uruchamianie i konserwacja instalacji, maszyn i urządzeń elektrycznych

STOLARZ – DRM.04. Wytwarzanie wyrobów z drewna i materiałów drewnopochodnych.

KRAWIEC – MOD.03. Projektowanie i wytwarzanie wyrobów odzieżowych.

TECHNIK PRZEMYSŁU MODY – MOD.11. Organizacja procesów wytwarzania wyrobów odzieżowych.